Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2012 14:33 - Устав на Национален фен клуб на Данчо Лазаров
Автор: garmoshka Категория: Спорт   
Прочетен: 2586 Коментари: 0 Гласове:
2



 

1. Национален фен клуб на Инженер Данчо Лазаров (съкр. НФКИДЛ) е организация с нестопанска цел, която си поставя следните задачи:

- да популяризира сред широката общественост заслугите на Инженер Данчо Лазаров и принадлежащата му организация – БФВ, за просперитета, добруването и издигането международния имидж на българския волейбол;

- да увеличи броя на почитателите на Инженер Данчо Лазаров сред младото поколение в България ;

- да увеличи броя на противниците на Радостин Стойчев и Матей Казийски в България чрез провеждане на широкомащабна информационна кампания.

 

2. Като съществена част от информационнатa кампания се счита писането на коментари в различни спортни форуми. При публикуването им, пред членовете на НФКИДЛ се поставят следните задачи:

- да информират обществеността за загубения четвърти гейм по време мача България-Германия от първата олимпийска квалификация в София като подробно обяснят всички тактически грешки, извършени тенденциозно от тогавашния национален селекционер Радостин Стойчев в изпълнение на дълго подготвяния план “Италия на Олимпиада”. Целта е да не се допуска този гейм да бъде забравен в близките десетилетия;

- да разобличат последователно, с конкретни факти и аргументи некадърността на Радостин Стойчев като треньор. Спечелените от него титли с Тренто следва да бъдат споменавани само с придружителен текст, че се дължат на добрите играчи в отбора или, че са постигнати с италиански тим и нямат нищо общо с България. При липса на аргументи се допуска публикуването на ругатни и нецензурни думи.

- да разяснят на обикновените и непросветени спортни фенове в България какви големи вреди на българския волейбол са нанесли с действията си Радостин Стойчев и Матей Казийски.Споменаването на въпросните личности изисква пред имената им да се поставят думите : “родоотсъпник”, “национален предател”, “пуяк” и други по избор в този смисъл.

- да повдигат перманетно въпроса за отнемане българското гражданство на Радостин Стойчев и Матей Казийски, заради извършеното от тях национално предателство, непознато по своите мащаби и последствия в най-новата история на

България. В този контекст задължително следва да се напомня желанието на г-н Казийски да се състезава за националния отбор на Италия. Поради липса на конкретни доказателства, тази теза се утвърждава според принципа на Гьобелс. В случай, че някой случайно пишещ във форумите фен я подкрепи в свой коментар, той трябва незабавно да получи поощрение, като бъде наречен “мислещ”, “интелигентен”, “независим”, “неподатлив на манипулации от страна на малката Вуна” и т.н. Следва да се избягва писането на коментари под снимки на Матей Казийски и Радостин Стойчев с националния флаг, за да не се подлага на съмение тезата за извършеното национално предателство

 

3. Членовете на НФКИДЛ имат право на личен достъп до своя патрон всеки месец в рамките на предварително организиран банкет. Тържествата се водят на ротационен принцип от г-н Ганьо Любомиров и г-н Августин Стефанов, заради доказаното им умение да забавляват публиката и притежаваните от тях остроумие и чувство за хумор. По време на банкетите се правят непринудени снимки, отразяващи спонтанните изблици на народна любов към Инженер Данчо Лазаров. Същият притежава авторските права върху снимковия материал и при необходимост го ползва за легитимиране пред медиите на безрезервната подкрепата от страна на българските фенове към водената от БФВ политика.

 

4. Всеки член на НФКИДЛ има право да бъде подпомаган от БФВ при заплащането на месечния членски внос. Събраните средства се разходват в две направления:

* изработване на сувенири, дрехи и предмети за бита с лика на Инженер Данчо Лазаров – бюстове за поставяне върху лавица, юбилейни монети, чаши, чинии, салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия, тениски, шапки, долни гащи, сутиени, чаршафи и др.

* публикации в печатните медии и интернет пространството с цел утвърждаване положителения имидж на Инженер Данчо Лазаров в обществото – анализи, коментари, мнения на фенове и др.

 

5. При организирано посещение на мачове на националните отбори членовете на НФКИДЛ се задължават да носят поне един плакат във възхвала на министър-председателя на Република България, независимо кой е той към момента на

провеждане на спортния форум. Ако междувременно са построени нови зали, физкултурни салони, писти и други обекти с национално и локално значение; открита е нова отсечка от магистрала, нова линия на метрото, спирка от градския транспорт или е запълена някоя дупка по улиците, плакатът следва да има благодарствен характер.




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: garmoshka
Категория: Поезия
Прочетен: 412674
Постинги: 126
Коментари: 87
Гласове: 334
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930