Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2012 18:05 - РадостIN
Автор: garmoshka Категория: Спорт   
Прочетен: 2266 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.06.2012 18:08


  Здравейте, аз съм от "шепата негодници" , които подкрепят Радо Стойчев, Матей Казийски и националния отбор по волейбол. Едва ли съм първата, няма и да съм последната, която ще изрази позицията си и недоволството си от всичко, което се случва в БФВ в последните седмици!
 Ставаме свидетели за пореден път как една българска мечта загива заради нечии интереси, заради нечий бездънен джоб и заради нечий капризи да се занимава с волейбол, въпреки, че нищо не разбира от този спорт, защото е строителен инженер. Да, говоря за г-н инженера ЛазарOFF, който, за пореден път доказва колко е лесно да загърбиш любовта на хората, любовта към спорта и дори здравето на един човек-г-н Камило Плачи, когото никой от УС на БФВ не посети докато беше в болница.
 Нима този човек не знае какво е срам, ами да му подарим тълковен речник тогава, че да види и да постъпи, както е редно, а именно да си подаде оставката, за да може българският волейбол да продължи да расте! Не може заради инат и капризи да изгубим най-добрия ни треньор - РадостIN Стойчев и най-добрия ни играч - Матей Казийски... Не искам да гледам как поредния български "Титаник" потъва, защото вече нямаме футбол, нямаме фигурно пързаляне, ако и волейболът ни запдне това вече ще е непростимо. 
 Все пак не губя надежда, че всичко ще се оправи и инж ЛазароOFF ще си подаде оставката, както и членовете на УС. Ако поне малко ни уважават, както каза един от дейните членове на групата  https://www.facebook.com/groups/zaradostoichev/ , която расте все повече и повече.  
 Както може би вече знаете има и петиция в подкрепа на Радо и момчетата ни -  http://www.peticiq.com/down_bfv , подпишете я, всеки подпис е важен, всеки подпис е трън в **** на членовете на УС на БФВ! Нека спасим нашето бъдеще, защото днес там са тези момчета, но утре може да са и нашите деца!
 Ще завърша с думите на Радо от приложенето клипче   "Тошко, толкова мъка и толкова такова... Дайте да си доставим удоволствие! Дайте да се изкефиме, Матей! Дай да влезем и да им покажем кои сме в края на краищата! Играем само за нас си и за тия хора, вижте колко са!" 
 Нека, ние, тези хора, да подкрепим Радо и Българския волейбол! 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: garmoshka
Категория: Поезия
Прочетен: 410139
Постинги: 126
Коментари: 87
Гласове: 334
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031