Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2011 12:33 - Михаела Филева-новото име на X-factor
Автор: garmoshka Категория: Музика   
Прочетен: 4242 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 05.10.2011 12:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   В българският ефир отново настана времето да се направи  избор-дали да гледаме едно музикално предаване или друго. Отново се събраха музиканти от близо и далеч, за да откриват талантите на България и да ни зарадват с нещо позитивно и красиво. Идеята да откриваш музкалните перли на България, аз приветствам с отворено сърце, защото музиката е най-голямото щастие за сърцето, освен може би любовта, която може да се претвори отново в музика. :)
  Какво е нужно, за да докоснеш едно сърце с песен, с изпълнение-нужен е чар, усещане към мелодията, душа и сърце, магнетизъм и много, много, ама много качества и арзбира се къртовски труд, за да извиисиш таланта си до незнайни висоти. Когато настрхнеш още при първите няколко изпълнени реда-значи този изпълнител те е докоснал, той е достигнал до теб. Няма значение дали през малкия екран, вечер, когато си изморен от работа, учене, имал си лош ден, или на живо, когато цялата енергия на музиката те  прегръща.
  Според мен България има такъв изпълнител, точно сега, в този момент, в лицето на една певица-Михаела Филева. Няма да давам "за" и "против" формата, в който тя участва-"X-factor" и другия формат "Гласът на България". Всеки от тях има своите невероятни попадения. Още едно доказателство колко талантливи хора има в България!:) Ще споделя само, защо мисля, че Михаела е човекът, към чието фамилно име трябва да се прибави и " x-factor". :) Това момиче наистна живее за музиката, с музиката и въпреки всичко свързана с музиката:) Това и дава светлината, която се излива от нея всеки път като излезе на сцена. Сигурна съм, че музиката я е променила цялостно и извън "X-factor". Усещаното за мелодия те променя. Всички знаем колко е вдъхновяващо дори когато си пееш вкъщи под душа, докато правиш любимите сладки или, ей така, с приятели. Няма значение дали пееш фалшиво, дали знаеш добре текста или си в крак с тоналността-няма значение, просто, защото музиката сама по себе си ти дава доброто настроение. Михаела пленява с прекрасната си усмивка, която сигурна съм е изрисувана точно заради музиката и това, че се занимава с това, което я прави щастлива-да пее. Да, да пее, и нека пее, за да се почувстваме малко по-добре след тежък ден, да пее, защото това го умее до съвършенство. Разбира се, че винаги може още. Разбира се, че никога не трябва да спираш да обогатяваш таланта си, би било грешка да е обратното, но не можеш да си затвориш очите пред безспорните качества на един талантлив изпълнител като Михаела.
За мен тя е досотен финалист, сред топ 13, вече 12, а защо не и номер 1! Вярвам, че ще видим още прекрасни изпълнения от нея и "Х-factor" наистина ще запази своята перла. Защото сцената наистина й отива.
Aко виждате нейният x-factor, подкрепете я на 17407. Ако ли не убедете се какъв талант е тя!








Тагове:   Mihaela,   x-factor,   fileva,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - мда,
05.10.2011 12:38
става за 1-2 пъти
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: garmoshka
Категория: Поезия
Прочетен: 410145
Постинги: 126
Коментари: 87
Гласове: 334
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031